Creșă cu program prelungit Pitești

Creșă cu Program Prelungit Pitești

- Îngrijire Profesională pentru Copiii Dvs.

Creșa cu program prelungit din Pitești este alegerea perfectă pentru părinții care au nevoie de îngrijire de încredere pentru copiii lor în afara orelor obișnuite. La noi, oferim un mediu sigur și stimulant în care copiii se pot dezvolta și învăța sub supravegherea unei echipe experimentate și dedicate de îngrijitori.

Ne preocupă binele și dezvoltarea fiecărui copil și ne străduim să oferim o experiență personalizată care să se potrivească nevoilor și ritmului fiecărui micut. Copiii noștri se bucură de activități educative, jocuri interactive și timp de joacă într-un mediu prietenos și plin de afecțiune.

Oferim părinților liniștea de a ști că cei mici sunt în mâini bune în timp ce sunt la serviciu sau îndeplinesc alte responsabilități. Cu programul nostru prelungit, suntem aici să venim în întâmpinarea nevoilor dvs. de îngrijire pentru copii.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre programele noastre, echipa noastră și cum putem contribui la îngrijirea și dezvoltarea copiilor dvs. la creșa noastră cu program prelungit din Pitești.

Creșă
Grupa Unicorns
2-3 ani

La această vârstă, cea mai importantă este acomodarea în mediul de la grădiniță, familiarizarea cu ceilalți copii, cu personalul, cu spațiul educațional.

Jocul este cel cu ajutorul căruia copilul descoperă lumea înconjurătoare și multe activități se fac prin joc.

Program și tarife

Anul școlar 2024 - 2025

Program scurt

07:30 - 12:00
RON 850 lunar
  • Taxa de hrană 12 lei / zi

Program mediu

07:30 - 13:00
RON 850 Lunar
  • Taxa de hrană 27 lei / zi

Program lung

07:30 - 18:00
RON 1100 Lunar
  • Taxa de hrană 32 lei / zi
Popular