Grădinița cu program prelungit Pitești

Grupa mică

Ladybugs
albina 1

Grupa 3-4 ani

La grupa mică, preşcolarul dobândeşte o mare parte a abilităţilor şi deprinderilor, descoperă mediul înconjurător, acumulează informaţii. Majoritatea activităților sunt orientate către o bună comunicare, o bună socializare, înțelegere și cooperare.

 

Încercăm să dezvoltăm procesele psihice: percepția, memoria, gândirea și limbajul care sunt strâns legate de  toate acțiunile cu obiecte.

politici 1024x683 1

Grădinița cu program prelungit Pitești

Grădinița cu program prelungit din Pitești reprezintă un loc în care copiii dvs. pot crește, învăța și se dezvolta într-un mediu sigur și stimulant. Echipa noastră dedicată de educatori și îngrijitori este aici pentru a oferi o experiență de calitate copiilor dvs.

Noi punem accent pe educație și dezvoltarea personală a copiilor, oferind programe creative și structurate care îi pregătesc pentru școală și pentru viață. În plus, grădinița noastră cu program prelungit oferă flexibilitate pentru părinții care au nevoie de îngrijire pentru copii în afara orelor obișnuite.

Copiii noștri se bucură de activități variate, de la învățare academică la jocuri creative și timp liber activ. Îi încurajăm să exploreze, să se conecteze cu alți copii și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu plin de sprijin și încredere.

Dacă căutați o grădiniță cu program prelungit în Pitești, suntem alegerea dvs. pentru calitate și profesionalism în educația copiilor. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre programele noastre și pentru a înscrie copilul dvs. într-un mediu de învățare și îngrijire de calitate.

Grupa mijlocie

Bees
albina 2

Grupa 4-5 ani

La grupa mijlocie, se pune accent pe dezvoltarea capacităţii de interacţionare şi de comunicare. Activităţile comune desfăşurate la acest nivel urmăresc:

Grupa mare

Butterflies
fluture

Grupa 5-6 ani

În această etapă se urmărește pregătirea pentru clasa pregătitoare. Structura planului de învăţământ se modifică, vor creşte numărul de activităţi comune și vor scade numărul de activităţi liber-alese.

Activitățile matematice, de cunoașterea mediului, educarea limbajului devin mult mai complexe, mai amănunțite, mai aprofundate și mult mai centrate pe copil.

Se poate spune că grupa mare este necesară formării unei “baze” solide de informaţii, priceperi şi deprinderi, fără de care nu se poate atinge performanţa în cadrul grupei pregătitoare.

Astfel ne concentrăm pe dezvoltarea mult mai aprofundată pe toate ariile de dezvoltare ale copilului.

Program și tarife

Anul școlar 2024 - 2025

Program scurt

07:30 - 12:00
RON 850 Lunar
  • Taxa de hrană 12 ron / zi

Program mediu

07:30 - 13:00
RON 850 Lunar
  • Taxa de hrană 27 ron / zi

Program lung

07:30 - 18:00
RON 1100 Lunar
  • Taxa de hrană 32 ron / zi
Popular